Guidningar på Svenska Teatern

Hur ser ett dräktlager ut på en teater och vilka olika yrkesgrupper arbetar i huset? Vad är en bakscen och vad gömmer sig där?

Upplev Svenska Teatern på ett annorlunda sätt genom att beställa en guidning som tar dig bakom scenen och till utrymmen du som publik annars inte får uppleva. 
 

ÖPPNA GUIDNINGAR HÖSTEN 2017

Måndag 25.9 kl 16
Måndag 2.10 kl 14 och kl 18
Onsdag 13.12 kl 17

Under guidningen bekantar vi oss med teaterhuset och får ta del av såväl husets historia som de funktioner som finns i huset idag. Vi erbjuder en traditionell rundvandring för alla målgrupper som vi anpassar efter gruppens behov och ålder. Guidningarna räcker ca 1 h.   

Biljettpris: 5€
Biljetter kan bokas via teaterns biljettkassa på förhand eller senast 15 minuter innan start. Begränsat antal platser.
 

PRIVATA GUIDNINGAR

 

Guidningar görs för grupper på max 25 personer. En guidning tar ca 60 minuter. Observera att det finns trappor och smala gångar som passeras under rutten. Ifall din grupp har specialbehov önskar vi att det meddelas i förväg så att vi kan beakta detta i planeringen av rutten.  

Pris: 50€/grupp inkl. moms (Skolor som är med i teaterns skolombudsnätverk går på guidning gratis).

OBS! Guidningar görs främst kl. 9.30-11 samt 15-17.30. Guidningarna ordnas på begäran med förbehållning om att alla datum inte är möjliga då vi måste beakta teaterns andra dagliga verksamheter.

Kontakta vår publikarbetare med förfrågningar eller bokningar noona.leppinen(a)svenskateatern.fi, eller ring mig via växeln, 09-6162 11.