Biljetter: +358 (0)9 6162 1411 • Grupper: +358 (0)9 6162 1433
 
 

MAMMA MIA!

Musikalen MAMMA MIA! bygger på ABBAs musik. Det är inte en musikal om ABBA men väl en musikal med 22 av ABBAs klassiska hitlåtar.

Allt om MAMMA MIA!

www.mamma-mia.fi

Rübezahl

Rübezahl är Kristofer Möllers debutpjäs. Bit för bit målar han i sin minnespjäs upp de mörka moln som drog in över den unge huvudpersonens barn- och ungdom.

Premiär 10.10 på AMOS

Raka bananer


Raka Bananer med sina västafrikanska och svängiga rymter intar AMOS i december. Julkonserterna för hela familjen är interaktiva och uppmunktrar till lek, dans och sång.

Annikas Sacre

Oblivia 
Efter framgången med solot Annika gör Svansjön gör Annika Tudeer en solo föreställning som baserar sig på Sacre du PrintempsVåroffer, Nijinskijs balett till Stravinskijs musik. 

Premiär 10.12 på NICKEN

Den älskande

Östra Nylands teater 
En vild berättelse om Linda Sibelius, Nickby mentalsjukhus och kärlek som sträcker sig över hundra år av sorg och galenskap. 

Premiär 15.10 på NICKEN

Allsång After Dark: De vågade visorna


När mörkret lagt sig över Svenska Teatern hösten 2015 sjunger vi både på scenen och parketten! Allsång After Dark: De vågade visorna utgår från den rika erotiska vistraditionen i Norden.

Grottmannen

Alla tiders långkörare med Sixten Lundberg fortsätter på hösten med 9 föreställningar. Låt skrattet flöda!

Fru Catharina Boije och hennes döttrar


Fru Catharina Boije och hennes döttrar är en berättelse om kvinnlig frigörelse, om makt, ansvar och brinnande kärlek. Pjäsen baserar sig på Fredrika Runebergs bok. 

 

Kringprogram på Svenska Teatern

16.10 Foajén presenterar en öppen publikdiskussion med dramatikern Kristofer Möller och skådespelaren Simon Häger, direkt efter föreställningen Rübezahl. Fritt inträde.
21.10 Foajén presenterar ett samtal med arbetsgruppen direkt efter föreställningen av Den älskande. Fritt inträde.

 
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

#svenskateatern


 

Vi samarbetar med