Biljetter: +358 (0)9 6162 1411 • Grupper: +358 (0)9 6162 1433

http://svenskateatern.fi/sv/nicken_nu/svarta_rummets_fjaril/
/sv/repertoar/repertoar/esplanaden
/sv/repertoar/repertoar/grottmannen
http://www.mamma-mia.fi/
http://svenskateatern.fi/sv/nicken_nu/lasningar/
/sv/repertoar/repertoar/1984
/sv/repertoar/repertoar/fosterlandet
/sv/repertoar/repertoar/smack
Svarta rummets fjäril

Grus Grus Teaters visuella postdrama söker ljus i det mörker människan själv har skapat. På scenen ser vi skådespelaren Sofia Molin, cirkuskonstnären Janna Haavisto och dansaren Samuli Riik. Regi och dramaturgi: Ville Kurki

Esplanaden

Joakim Groth har sammanställt en pjäs baserad på de bortglömda dagdrivarförfattarnas texter. Vi möter en stad som är på en gång bekant och annorlunda. Här levs livet med en melankolisk flyktighet.

Grottmannen

Alla tiders långkörare med Sixten Lundberg fortsätter och inleder det 12:e spelåret. Nio gånger i höst - boka redan idag!

MAMMA MIA!

Musikalen MAMMA MIA! bygger på ABBAs musik. Det är inte en musikal om ABBA men väl en musikal med 22 av ABBAs klassiska hitlåtar.

Allt om MAMMA MIA!

www.mamma-mia.fi

Pjäsläsningar

Hösten 2014 presenterar vi i samarbete med Labbet och LUST nya inhemska och internationella pjäser lästa på Nicken!

FRITT INTRÄDE, men boka din plats per e-post: kassa@svenskateatern.fi

1984

Temat med övervakning och storebror som ser dig har väl aldrig varit så aktuellt som nu. Med Jarno Kuosa som regissör ser vi fram emot en visuell, spännande och skrämmande framtidsskildring. Premiär på AMOS 14.1.2015.

Fosterlandet

Fosterlandet är en familjekrönika i stort format skriven av Lucas Svensson. En berättelse om krigsbarn som omfamnar fyra generationer. Samproduktion med Göteborgs Stadsteater med skådespelare från båda länder. Premiär 9.4.2015.

 

SMACK!
Regissör Maksim Komaro har tillsammans med skådespelarna Patrick Henriksen och Cecilia Paul skapat en lekfull och anarkistisk föreställning som blandar lika delar teater, akrobatik och cirkus. Premiär 18.3.2015.

INSTAGRAM

ANDRA SOM #SVENSKATEATERN PÅ INSTAGRAM

Huvudsamarbetspartners