Biljetter: +358 (0)9 6162 1411 • Grupper: +358 (0)9 6162 1433
 
 

MAMMA MIA!

Musikalen MAMMA MIA! bygger på ABBAs musik. Det är inte en musikal om ABBA men väl en musikal med 22 av ABBAs klassiska hitlåtar.

Allt om MAMMA MIA!

www.mamma-mia.fi

Fru Catharina Boije och hennes döttrar


Fru Catharina Boije och hennes döttrar är en berättelse om kvinnlig frigörelse, om makt, ansvar och brinnande kärlek. Pjäsen baserar sig på Fredrika Runebergs bok. 

 

Grottmannen

Alla tiders långkörare med Sixten Lundberg fortsätter på hösten med 9 föreställningar. Låt skrattet flöda!

Raka bananer


Raka Bananer med sina västafrikanska och svängiga rymter intar AMOS i december. Julkonserterna för hela familjen är interaktiva och uppmunktrar till lek, dans och sång.

Rübezahl

Rübezahl är Kristofer Möllers debutpjäs. Bit för bit målar han i sin minnespjäs upp de mörka moln som drog in över den unge huvudpersonens barn- och ungdom.

 

Annikas Sacre

Oblivia 
Efter framgången med solot Annika gör Svansjön gör Annika Tudeer en solo föreställning som baserar sig på Sacre du PrintempsVåroffer, Nijinskijs balett till Stravinskijs musik. 

Premiär 10.12 på NICKEN

Förvandlingen
Franz Kafkas klassiska novell Förvandlingen är en surrealistisk berättelse som iscensätts av dansaren och koreografen Carl Knif, känd för sitt drömlika och egenartade kroppsspråk- ofta med inslag av humor.
Sånger vid randen av ett grått hav
Pipsa Lonkas prisbelönta pjäs får nu sin svenskspråkiga urpremiär. Regissören Janne Reinikainen skapar en spännande multimedial föreställning med härliga karaktärer och tragikomiska berättelser.

Kringprogram på Svenska Teatern

28.11 kl 12-14 Teaterbrunch
I samband med föreställningen Fru Catharina Boije och hennes döttrar ordnas en brunch. Pris 39€ (inkl. teaterbiljett, brunchen, programblad). UTSÅLT
TILL MENYN
7.12 kl 18.30 Tomas Jansson intervjuar Akse Pettersson om devisad text. Samtalet bandas av YLE och är en del av Dramapodden. 
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

#svenskateatern


 

Vi samarbetar med