Tove Jansson - visdiktaren

15.9. ja 16.9. Suurella näyttämöllä
 

Mistä lähteestä Toven laulujen sanat pulppusivat? Miten hän osasikaan kirjoittaa lauluja ja lyriikoita niin mutkattomasti, kuka häntä oli opettanut? Millaista musiikkia hän itse kuunteli? Kuinka tärkeä musiikki oikeastaan oli hänen luomisprosessilleen?

Ja voiko tosiaan pitää paikkansa, että Tove Jansson ja Povel Ramel tekivät yhteistyötä? Minkälaista se siinä tapauksessa oli? Omistettiinko Tovelle koskaan laulua, ja kuka sen olisi kirjoittanut?

Tove Jansson - visdiktaren on värikäs ja rutkasti huumoria sisältävä konserttiesitys. Tule kuuntelemaan kun Emma Klingenberg ja kolme muusikkoa etsivät vastauksia yllä esitettyihin kysymyksiin. Tove Janssonin lyriikoita esitetään täysin uusin sävellyksin ja sovituksin. Esityksen aikana saamme myös kuulla Tove Janssonin tuttuja lauluaarteita.Syys- ja lokakuun esitykset myydään pienemmillä kapasiteeteilla

Tämä tarkoittaa, että Suuren näyttämön katsomossa joka toinen rivi on lukittu ja myynnissä olevat paikat myydään turvavälein.

Huom! Mikäli pandemiatilanne helpottuu myöhemmin merkittävästi, niin että yleisörajoitukset puretaan ja turvaväleistä luovutaan, vapautetaan myymättä jätetyt turvavälipaikat myyntiin.

TOVE JANSSON - VISDIKTARENKe15.09.202119:00Osta Lippuja saatavana
TOVE JANSSON - VISDIKTARENTo16.09.202119:00Osta Lippuja saatavana

Taiteellinen työryhmä

Esiintymislavalla: Emma Klingenberg
Musiikin sovitus: Ralf Nyqvist
Pianisti ym: Kristian Nyman
Puhallinsoitin ym: Heikki Pohto
Kitara, sello ym: Sampo Sundström
Näyttämömestari: Christoffer Österlund 
Äänisuunnittelu: Andreas Lönnquist 
Valosuunnittelu: Tobias Lönnquist
Ohjauksellinen tuki: Lidia Bäck

Tuotanto: Emma Klingenberg yhteistyössä Svenska Teaternin kanssa.

Kuvan käyttö Moomin Charactersin luvalla

Kiitokset:
AV Huvudföreningen, Konstsamfundet, Eugène, Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse, SFV, Svenska Kulturfonden ja Tre Smeder.

Kesto: 1 t 15 min, ei väliaikaa

 

 

 

...Tove Jansson – visdiktare -konsertti tuo erinomaisesti esiin Tove Janssonin laulutekstien yhtäläisen laaja-alaisuuden mereltä aina Muumilaaksoon ja makuukamareihin."


Juhani Tolvanen / Ilta Sanomat

 

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close