Tietoa koronaviruksen vaikutuksista näytäntöihin. Lue lisää

OPASTETUT TEATTERIKIERROKSET


Miltä näyttää teatterin pukuvarastossa? Entä mitä eri ammattikuntia talossa työskentelee? Mikä on takanäyttämö ja mitä sieltä löytyy?
Koe Svenska Teatern uudella tavalla! Teatterikierros vie sinut näyttämön taakse ja muihin tiloihin, joita yleisö ei yleensä saa nähdä.

AVOIMET TEATTERIKIERROKSET KEVÄT 2020

ma 10.2 klo 13 suomenkielinen kulissikierros ja klo 17.30 ruotsinkielinen

ma 11.5 klo 13 ruotsinkielinen kulissikierrose ja klo 17.30 suomenkielinen

Liput 5€ / henkilö. Liput varataan ennakkoon teatterin lipunmyynnistä tai viimeistään 15 minuuttia ennen opastuksen alkamista paikan päällä. Lippuja on rajoitetusti.

HIIHTOLOMAOHJELMAA NUORILLE

to 20.2 klo 15.00 kulissikierros suomeksi koululaisille (alle 18 v). MAKSUTON
fr 21.2 kl. 14.00 kulisstur för skolelever (under 18 år) GRATIS

Sisäänkäynti Eteläesplanadin pääovesta. Ovet avataan 15 minuuttia ennen kierroksen alkamista.

osta lippu


 

TEATTERIKIERROS TILAUKSESTA

Opastuksen aikana tutustumme teatteritaloon, sen historiaan sekä sen tämänpäiväiseen toimintaan. Perinteisen kierroksen voi tilata kaikille ryhmille, halutessanne voimme myös mukauttaa kierroksen vastaamaan ryhmänne toiveita.   

Opastettu kierros maksaa 8€/osallistuja sis. alv. Tilauskierrokset järjestetään ryhmille, joissa on vähintään 5 ja enintään 25 osallistujaa. Kierros maksetaan joko paikan päällä tapahtuman yhteydessä tai laskulla, jolloin loppusummaan lisätään laskutuslisä. 

Teatterisamiesverkostoon kuuluvat koulut voivat tilata yhden kierrokseen ilmaiseksi /näytäntökausi.

Huomiothan: Järjestämme kierrokset ensisijaisesti klo 9.30-11 sekä klo 15-17.30. Kierrokset järjestetään teatterin muiden päivittäisten toimintojen lomassa, joten kaikki päivämäärät eivät valitettavasti sovellu kierroksen järjestämiseen. Kuljemme kierroksen aikana rapuissa ja kapeilla käytävillä. Ilmoittatehan meille etukäteen, mikäli ryhmällänne on erityistarpeita. Näin voimme huomioida ne suunnitellessamme kierrosta.

Opastetun kierroksen tilaat yleisötyötekijä Juulia Saloselta tai Noona Leppiseltä: etunimi.sukunimi(a)svenskateatern.fi tai soittamalla teatterin vaihteeseen. 

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close