OPASTETUT TEATTERIKIERROKSET


Miltä näyttää teatterin puvusto ja mitä eri ammattikuntia talossa työskentelee? Mikä on takanäyttämö ja mitä sieltä löytyy?

Koe Svenska Teatern uudella tavalla tilaamalla opastettu kierros, joka vie sinut näyttämön taakse ja muihin tiloihin, joita yleisö ei yleensä saa kokea.

AVOIMET OPASTETUT TEATTERIKIERROKSET SUOMEKSI 

Maanantai 12.3.  klo 12.00 
Keskiviikko 11.4 klo 17.00 

(Ruotsiksi lauantai 17.2 klo 12, torstai 1.3 klo 12, keskiviikko 11.4. klo 18.30 )

Hinta: 5€/lippu 
Varaathan paikkasi lipunmyynnistä.
 

YKSITYISET OPASTETUT TEATTERIKIERROKSET

Opastuksen aikana tutustumme teatteritaloon oppien sekä talon historiasta että sen tämänpäiväisistä toiminnoista. Tarjoamme perinteisen kierroksen kaikille ryhmille, mutta voimme halutessanne mukauttaa kierroksen vastaamaan ryhmänne tarpeita.   

Opastettu kierros maksaa 8€/osallistuja sis. alv. Yksityiset kierrokset järjestetään ryhmille joissa on vähintään 5 ja enintään 25 osallistujaa. 

Koulut, jotka kuuluvat teatterisamiesverkostoon, saavat tilata kierrokseen ilmaiseksi.

Huomio! Järjestämme kierrokset ensisijaisesti klo 9.30-11 sekä klo 15-17.30. Pyydämme teitä huomioimaan, että kierrokset järjestetään teatterin muiden päivittäisten toimintojen lomassa, joten kaikki päivämäärät eivät sovellu kierroksen järjestämiseen.

Huomioithan, että kuljemme kierroksen aikana rapuissa ja kapeilla käytävillä. Mikäli ryhmällänne on erikoistarpeita toivomme, että ilmoitatte niistä meille etukäteen, jotta voimme huomioida tämän suunnitellessamme kierrosta.

Opastetun kierroksen tilaat yleisötyötekijä Noona Leppiseltä: noona.leppinen(a)svenskateatern.fi tai soittamalla teatterin vaihteeseen.