NICKEN 


NICKEN on saanut nimensä erään legendaarisen teatterijohtajan lempinimen mukaan. Tila, jossa nykyinen NICKEN-näyttämö sijaitsee, toimi alunperin juhlatilana, ja on vuosien saatossa läpikäynyt monia vaiheita.Salissa on toiminut muunmuassa henkilökuntakahvio, artistilämpiö sekä harjoitustila. Nykyään NICKEN-salissa yhdistetään toimivasti niin näyttämö- kuin harjoitustoimintaa. Sen tiloihin mahtuu näyttelmästä riippuen 50-70 teatterinkävijää.

NICKEN-näyttämöllä esitetään näytelmiä erityisesti perheen pienimmille, sekä yhteiskunnallisia kysymyksiä käsitteleviä näytelmiä. NICKEN-näyttämöllä on myös tärkeä rooli vierailevien teatteriryhmien estraadina, ja sen merkitys monipuolisen teatteritaiteen puolestapuhujana on merkittävä.

Tällä hetkellä käynnissä on Nicken NU projekti (2014-2017). Nicken NU on yhteistyö Svenska Teaternin ja vapaalla teatterikentällä toimivien teatteriryhmien välillä. 

NICKEN-näyttämön sisäänkäynti sijaitsee Pohjois Esplanadin puolella, Stockmannia vastapäätä. Erottajan puolella on esteetön sisäänkäynti pyörätuolille.

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close