November är barnens månad på Svenska Teatern - då firas både den internationella barndagen och veckan för barnens rättigheter. Vi bjuder igen in till spännande program för barn och barnasinnade i alla åldrar under hela månaden!

BNICK - Teaterbad för de minsta 

Stig in i teaterns magiska värld för första gången 

Föreställningar 24.11 kl. 14 / 25.11 kl. 14 / 26.11 kl. 10

Under teaterbadet får de allra minsta en mjuklandning in i teaterns värld genom att använda alla sina sinnen. Upplevelsen passar oberoende av språk och byggs upp i öm och lyhörd växelverkan med publiken. Vi pratar finska, svenska och kinesiska och även engelska vid behov.

Bnick är under 2021 en del av programmet för Helsingfors stads kulturfadderbarn. Med tre öppna föreställningar vill vi dessutom bjuda in de minsta från kringliggande kommuner. 

Bnick passar för barn under ett år tillsammans med en trygg vuxen. Vi erbjuder plats för 10 babyn tillsammans med en trygg vuxen per föreställning. 

Biljetter: 15 € (en baby + en vuxen)

Våga Moka 

- en humoristisk teaterverkstad om känslor

Må 8.11 kl. 10-11.30 (bokad) & kl. 13-14.30 (bokad)
Fr 19.11  kl. 10-11.30 (bokad)
Må 29.11 kl. 10-11.30  (bokad)
Ti 30.11  kl. 9.30 – 11.00 (bokad)  & kl. 13-14.30 (ledig)

Var i kroppen känns det när du mokar? Kan en blooper få oss alla att skratta? Hur beter vi oss då vi känner oss osäkra? Hur kan vi hjälpa varandra att visa och prata om känslor?  
 
I verkstaden undersöker vi tillsammans olika känslor med hjälp av improvisation och teaterlek.  Vi uppmuntrar varandra att pröva på olika känslouttryck, att göra tabbar och inspireras av dem. Verkstaden ökar på gruppens växelverkan och samhörighet och öppnar upp för diskussion om känslor.  

Under Barnens November erbjuds verkstaden till elever på åk 5–7 på teaterns NICKEN-scen. Verkstaden leds av teaterns publikarbetare Juulia Björn och Noona Leppinen.

Gratis!

Verkstaden är avgiftsfri och arrangeras för en klass åt gången. Boka workshopen via denna LÄNK

 

Tack till alla som deltog i familjelördagen 13 november!

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close