Se Peggy Pickit ser Guds ansikte på Tampereen Teatterikesä

01.08.2017 kl. 13:02

För andra året i rad har Svenska Teatern en föreställning i den internationellt ansedda Tammerfors teaterfestival (Tampereen Teatterikesä). Föreställningen PEGGY PICKIT SER GUDS ANSIKTE ges som en del av festivalens huvudprogram lördagen den 12.8 kl 19.00 och söndagen den 13.8 kl 12.00. 

Vår uppsättning av Roland Schimmelphennigs pjäs Peggy Pickit ser Guds ansikte i regi av Anna-Mari Karvonen blev årets kanske mest omtalade föreställning. HBL:s teaterredaktör ansåg att det var spelårets bästa pjäs i Finland (också de finskspråkiga medräknat) och Helsingin Sanomats kritiker gav fullt fem-stjärningt betyg för uppsättningen. 

Peggy Pickit ser Guds ansikte blev också nominerad för Antonia-priset på Hangö teaterdagar. 

Ifjol kunde vi stolt presentera Carl Knifs uppsättning av Kafkas Förvandlingen på teaterfestivalen i Tammerfors. Och nu har vi igen en konstnärligt hyllad föereställning med i huvudprogrammet på den ansedda festivalen. 

PÅ PUBLIKENS BEGÄRAN OCKSÅ PÅ SVENSKA TEATERN

Missade du Peggy Pickit se Guds ansikte i våras? Har du inte möjlighet att åka till Tammerfors för att se den? Lugn! Vi kan glädja dig med att vi ger föreställningen på publikens begäran även på Svenska Teatern i höst.
Passa på och köp dina biljetter nu! Den ges endast två gånger på festivalen i tammerfors och fyra gånger på Svenska Teatern. 

Tampereen Teatterikesä lö 12.8 kl 19 och sö 13.8 kl 12 - KÖP BILJETTER

Svenska Teatern 21.11 kl 19 • 22.11 kl 19 • 23.11 kl 19 och 25.11 kl 13 - KÖP BILJETTER

Peggy Pickit ser Guds ansikte

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close