Svenska Teatern har inhiberat alla föreställningar 23.11- 13.12

20.11.2020 kl. 14:45
Svenska Teatern inhiberar alla föreställningar mellan 23 november och 13 december för att förhindra spridningen av coronaviruset. Svenska Teatern agerar i enlighet med rekommendationer givna av huvudstadsregionens coronakoordineringsgrupp och Regionförvaltningsverket.

Publiken som har köpt biljetter till föreställningarna kan välja mellan att byta biljetterna till en voucher som är giltig t.o.m. 31.12.2021, be om återbetalning eller avstå från samtliga alternativ. Återbetalningen av biljetterna sker senast 31.3.2021, vilket betyder att det inte är bråttom med biljettbyten. På grund av situationen är vår kundbetjäning ytterst belastad. Svenska Teaterns kundservice kommer att vara i kontakt med de kunder som köpt biljett till föreställningarna i fråga. Svenska Teatern meddelar om situationen på sin hemsida så fort det finns ny information.

Beslutet berör:
Nio föreställningar av Mary Poppins
Sex föreställningar av FORK.
Nio föreställningar av Några av oss
Nio föreställningar av Diktatorn
Den sista förställningen av Tove Jansson – visdiktaren

Vår avsikt är att spela normalt efter den 13 december inför en begränsad publik.

Totalt rör det sig om ca 4000 biljetter och ett bortfall i biljettintäkter på drygt 200.000 €.

- Det är klart att detta innebär en stor förlust för teatern. Vilka de slutliga effekterna blir är i nuläget för tidigt att kommentera. Det viktiga är att säkerställa hälsan för teaterns publik och personal, säger Teaterchef Joachim Thibblin.

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close