Save the date! Spelårsöppning den 17 augusti kl. 19

15.06.2021 kl. 09:47
I höst kan vi äntligen öppna upp teatern igen. På vår festliga spelårsöppning möter vi en lång rad intressanta nya ansikten och får bekanta oss med en rekordrepertoar på femton produktioner. Vi bjuder på en underhållande show med mycket musik, överraskningar och en hel del humor!

Välkommen till Svenska Teaterns rekordhöst och vår fullspäckade spelårsöppning den 17 augusti. Vi presenterar femton produktioner under spelåret 2021/2022. Det finns mycket att välja på. Vi vet att ni har längtat lika mycket som vi efter att äntligen få gå på teater igen. På våra tre scener ger vi musikföreställningar, komedier, klassiker, nyskriven inehemsk dramatik, underhållning och teater för barn och unga. Svenska Teatern är till för alla!

Bland annat får vi höra ett smakprov ur vår nya musikal Next to Normal med Maria Ylipää I huvudrollen. Vi delar även ut det stora finlandssvenska dramatikerpriset till tre inhemska dramatiker.

Spelårsöppningen streamas på live.svenskateatern.fi samt på Facebook.

Vi återkommer i augusti med detaljer om eventuella platser i salongen.

Programvärdar:
Dennis Nylund och Sonia Haga.

Gå med i vårt Facebook-evenemang så får du en notis när sändningen börjar.

För att bättre förstå våra besökare samlar vi och våra samarbetspartners information om ditt besök med hjälp av cookies. 
Läs mer.

close